Langenberg 49, 3294 Diest - Molenstede

Praktijk 49

In deze multidisciplinaire paramedische praktijk in Molenstede vind je Pascale elke dag van de week. Vrije consultaties zijn er op maandagnamiddag en vrijdagvoormiddag. Dinsdag, woensdag en donderdag zijn consultaties enkel op afspraak (zie hieronder). Je kan er terecht voor rookstopbegeleiding, voedings- en dieetadvies én voor BIVA-metingen (analyse lichaamssamenstelling) en EQ3-producten.

 Moeilijk te been? Dan komt Pascale ook bij jou aan huis (in de regio Molenstede-Engsbergen-Schaffen-Diest-Zichem-Okselaar). Bel naar Praktijk49 om hiervoor een afspraak te maken.

Wijngaardstraat 2 ,3290 Diest

Praktijkhuis De Wijngaard

In deze huisartsenpraktijk in Diest zit Pascale elke dinsdagvoormiddag. Je kan er een afspraak maken voor voedings- en dieetadvies of voor rookstopbegeleiding. BIVA-metingen (analyse lichaamssamenstelling) en EQ3-producten zijn er niet beschikbaar.

Annuleren kan kosteloos en tot 48u vooraf online. Later annuleren kan enkel nog telefonisch. Als u niet annuleert en niet op uw afspraak komt, zullen wij altijd een administratieve vergoeding van €15.00 aanrekenen.  We rekenen geen vergoeding aan bij annulatie wegens ziekte of andere onverwachte omstandigheden.