Meer over Pascale

Ik ben een voedingsexpert en erkend diëtist, met een passie voor voeding en gezondheid. Na een loopbaan van tientallen jaren in het bedrijfsleven, besefte ik dat ik mensen wil helpen gezonder te worden of gezond te blijven door aangepaste leefstijl en evenwichtige voeding.

Ik besloot daarom om op mijn 44ste opnieuw te gaan studeren. In januari 2019, op mijn 47ste, behaalde ik het diploma van bachelor in de voedings- en dieetkunde (met onderscheiding). Om me verder te specialiseren volgde ik verder nog de postgraduaten onco-diëtetiek (voeding bij kanker), nefro-diëtetiek (voeding bij nierziekten) en sportvoeding. Daarna studeerde ik ook nog voedings- en gezondheidswetenschappen - een MSc in "Nutrional Epidemiology and Public Health" - bij de Universiteit van Wageningen (Nederland). Op dit moment ( 2023-2024) volg ik nog een postgraduaat diabeteseducator. 


Sinds juli 2019 maak ik deel uit van het multidisciplinaire paramedische team van  Praktijk49  in Diest-Molenstede. Ik houd consultaties in de praktijk en kom indien gewenst ook bij je thuis (in Molenstede en buurgemeenten). Neem gerust contact op voor meer details over mijn gezondheidsdiensten en boek ineens jouw consultatie.